Noniin, ajattelin vähän selventää, millainen talo Diffleyillä nykysellään on.
484793.jpg
Tässä on talo ulkoa. Ihan simppeli, olen vain alkuperäiseen taloon lisäillyt huoneita. Tuuren tuoma ruusukimppu kunniapaikalla oven vieressä :)
484797.jpg
Kun tullaan sisään, astutaan keittiö-olohuoneeseen. Vaalea sisustus on Diffleyiden mieleen tässä huoneessa. Tuure edustavana esittelee huoneita: "Ensimmäisestä ovesta vasemmalla pääsee minun ja Debbyn makuuhuoneeseen. Päätyseinän ovesta pääsee vessaan ja Oikeanpuolimmaisesta Bartin huoneeseen."
484801.jpg
Tässä on huoneen toinen puoli. Avonaisesta ovesta päästään Jaden huoneeseen.
484839.jpg
Tässä on Jaden huone.No joo, Jadella on kerrossänky, jossa on liukumäki ja "kiipeilynaru" Ja sitten hänenkin huoneessa on punaista ja vaaleaa sisustusta.
484843.jpg
Tässä on Jaden huoneen toinen puoli.
484844.jpg
Tässä on vessa. Siellä on tietenkin myös vessanpönttö, mutta se ei näy kuvassa. Se on kylpyammeen vieressä. Ja sen vieressä on pyyheteline.
484848.jpg
Tässä on Bartin huone. Hänellä on ihana nallesänky ja siihen sopiva vihreävaalea hoitopöytä. Ja myös tuollainen ihana naulakko löytyy.
484853.jpg
Tässä on Bartin huoneen toinen puoli. Tumma syöttötuoli(en ole kerennyt vaihtaa, eihän tuo sovi vaaleaan sisustukseen) Ja ihana rumpusettti ja nallepotta.
484856.jpg
tässä on vanhempien makuuhuone. Se on hyvin yksinkertainen. Deb esittelee huonetta ihan innoissaan, haaveilee vaan ylennyksestä ja nukkuu.. Typical Woman.

Sellainen oli Diffleyiden talo. Näkemisiiiin.. Toivottavasti saitte jotain selkoa talosta.