Noniin, olen täällä taas! Neljäs osa lähdössä käyntiin!
496354.jpg
Bart oli ihan samanlainen taaperona kuin vauvana. Rääkyi vaan koko ajan. Ei ole luonteeltaan edes marisija. Siskoonsa tullut, joskus kyllä ärsyttää, kun ne vaan huutaahuutaahuutaaa...
496357.jpg
Vanhempien rakkaus kukoisti yhä, vaikka talossa oli jo kaksi lasta ja kolmas oli tulossa. (No, miksipäs ei kukoistaisi?)
496362.jpg
Tarkalleen ottaen rakkaus kukoistaa tosi paljon! Kunhan nyt ei pääsisi uusia lapsia syntymään.. Öhöm.. Tuossa on jo ihan tarpeeksi! Miten muuten näyttää, vai harittavatko silmäni, niin siis näyttää, että tuossa ei Debbyllä ole ollenkaan raskausmahaa (?) Mutta pakko olla, koska ei sillä muuten ole noita alusvaatteita..
496366.jpg
Jade yritti käydä koulussa täysillä, mutta silti ei näkynyt kymppiä. Kyllähän hän (melkein) aina tekee läksynsä. No, eiköhän se kymppi sieltä vielä joskus putkahda, kunhan opiskelee ahkerasti! Kaikki opiskelu on kotiin päin!
496372.jpg
Minkä takia tyttö halveksuu ostamiani koriste-esineitä?! Nauraa vaan täyttä kurkkua! Phyh... :D
496475.jpg
Joskus kuitenkin Jade teki läksynsä tunnollisesti... :)
496496.jpg
Mitäs täällä tapahtuu? No, Bart otti ja päätti kasvaa lapseksi. Toivottavasti et jää kitukasvuiseksi, Bart!
496518.jpg
Tällainen poijankloppi Bartista sitten tuli! Taustalla Tuuren ruutukalsarit.. Hii. Ei muuten ihan ehkä perijälistalla tämä nuoriherra.
496487.jpg
Mitäs nyt? No, perheen kolmas lapsi sieltä vaan pyrkii auringonvaloon. Aika tuskallinen ilme Debbyllä. Vaikka on jo kaksi edellistä pallukkaa tehnyt!
496489.jpg
Tämmöinen sieltä sitten tuli! Tämä on poikavauveli ja nimekseen herra sai Nyle. Peri (taas) äitinsä ihunat silmät ja... Ärsyttää kun en tiedä tuon hiusvärin alkuperäää!!
496491.jpg
Heti iloinen äiti meni syöttämään kuopustaan. Mutta eipä tainnut äitikkä muistaa, ettei vauvaa kannata kamalasti heilutella, kun on vastasyönyt! No, kuvassa näkyy leikityksen tulos. Sitä minä ihmettelen, että miksi tuo oksennus on sinistä?
496529.jpg
Jaden suurinta herkkua olivat piparit. Kyllähän hänen piti tankata ennen teini-ikää, sillä silloin linjoistaan pitää pitää enemmän huolta. Ja se teini-ikä alkaa kolkutella jo ovella.... Ettekö muka näe sitä tuolla tiellä? :D
496539.jpg
Tässä ihana kuva Nylestä. Nukkuva lapsi on ihana lapsi. Nyle ei ole samanlaista tyyppiä kuin sisaruksensa.. Ei ainakaan vielä...
496545.jpg
Ja vihdoinkin se kymppi tuli kotiin! Jade ajattelee: "Jesh! Pitää heti kertoa isälle!" Eikö äiti saa osuuttaan?
496551.jpg
Noniin, nyt juhlitaan sitten pikkupoika-Nylen synttäreitä. Hän pääsee huimaan taaperoikään!
496553.jpg
Jaden lempiruokaa on piparit, Bartin lempiruokaa on hyytelö. Mikähän on Nylen lempiruokaa?
496555.jpg
Tässäpä se perheen kuopus, Pikku-Nyle. Paraneekohan hän kasvaessaan? Taidan vähän uudistaa hänen tyyliä!
496558.jpg
Tällainen poika Nyle sitten on. Parempi kuin Bart!  Bart katselee kateissaan pikkuveljensä komeutta.. Hän kun haluaisi niin perijäksi.
496565.jpg
Yht'äkkiä Jade huusi: "äitiii! Kiipesin yläsänkyyn, enkä huomannut, että siinä on reikä! Apuaaaa! Tipun!!" P.S. Jade saatiin pelastettua.
496571.jpg
Lapset! Mitä te teette ulkona sateessa aluasasuissa?!?! Nyt heti sisälle, muutenkin Jaden on aika kasvaa! "Eiii, en halua olla yksin! Ei ole ketään kaveriaa!" Bart vinisi. "Onhan sinulla se Meri-Tuuli Broman, se yksi tyttö joka tuli luoksesi koulusta! Ja Nyle kasvaa kohta. Nyt Jade sisälle sieltä, ja Bart ettette jäädy!
496587.jpg
Nyleä ruettiin heti opettamaan potalle.
496595.jpg
Nyt on sitten Jaden aika kasvaa!  Kasvua katsomassa Bart, isä ja Meri-Tuuli.
496603.jpg
Tämmöinen tyttö Jadesta kasvoi. Ihan siedettävä. KAMALAT vaatteet!
496606.jpg
Ja heti soittamaan hymyssä suin yliopistolle. Sai stipendin kympin todistuksestaan.
496616.jpg
Ja siinä Jade sitten lähtee, keltaisessa taksissa, yliopistolle, ajatellen tietysti, ketäpä muutakaan kuin itseään! Hän menee sitten odottamaan muita perheen lapsia sinne.
496623.jpg
Heihei, Jade! Nähdään pian!

Näihin tunnelmiin voimmekin lopettaa. En ole pelannut tästä edemmäs, joten en itsekään tiedä, että mitä ensi osassa tapahtuu. Mutta nähdään silloin! Risut ja ruusut tervetulleita!