Tässä se nyt on, kahdeksas osa! Tämän osan nimi tosiaankin pitää paikkansa!
529564.jpg
Tämä on se, johon viime osassa jäätiin. Haluatteko tietää sukupuolen? En taida kertoa? No, pitäisikö. No joo, ärsyttää sanoa mutta tämä on poika, joka ristittiin Ticoksi. Peri isänsä vihreät silmät sekä ruskeat isänsä hiukset
549514.jpg
Tämä maalaamiseen hurahtanut höppänä täällä vain maalailee muumikuvia. Kelles muillekaan kuin lapsille :D
554323.jpg
No lähteekö vaikku nyt korvasta, niin lähteekö? Tuollaset lastenhoitajat joutaisi hevonkuuseen Diffleyiden talosta. Varmaan pyyhkii kaikki vaikkunsa lapsiin. Hyhhyh :<
554336.jpg
niinhän se menee. Poika saa kympin todistuksen ja isä vain maalaa muumien elämää. Onneksi on äiti olemassa. Ei näillä lapsilla olisi mitään ilman Jadea.
554348.jpg
Tämä poika se ei vielä saanut kymppiä (harmikseni) :(
"Hei! Ei saa kuvata nyt, olen pahalla tuulella!" sanoi Bobo.
554354.jpg
Shannon-serkkuhan se siinä. Hän tulee tosi usein kylään Diffeyille. Mikäs siinä, Milo ainakin on todella innostunut kaveeraamaan serkkunsa kanssa...
554359.jpg
...Mutta tietenkin oma kaksoisveli veti pidemmän köyden tässä kisassa. Yölläkin piti yhdessä mennä leikkimään ulos. Mikäs siinä jos tykkää.
554363.jpg
Kyllähän se Shannonin kaksoisveli Dylankin tuli aina tervehtimään serkkujaan. Hui, mikä näky.
554368.jpg
Kyllä tältä naiselta löytyy paljon outoja tapoja. Nytkin rupesi rukoilemaan lastensa puolesta, että ne olisivat terveitä. Onko joku sitten huonossa jamassa vai? No, Jade on yhtä kuin outo.(aina välillä)
554382.jpg
Tässä temmellyksessä Jade päätti vielä muuttaa hieman ulkonäköään. Ja huomatkaa! Jade on TAAS raskaana. Nimittäin en luovuta ennen kuin tulee tyttö taloon :D Olen ladannut muuten uuden ihonvärin *ilmoitusasiaa*
554394.jpg
Kyllähän se elämä hymyilee Bobollekin. Kymppi! Jiihaa.
554387.jpg
Pian oli Jaden aika taas synnyttää. (Pelini jotenkin ihmeellisesti bugitti, kun jotenkin oudon nopeasti tuli tuo synnytys! Eikä Tico edes ollut kasvanut taaperoksi. O-U-T-O-A!) Katsokaas Jaden ilmettä. Kyllästynyttä ilmettä. Taidatte arvata mitä on tapahtunut? ei mitään, neljäs poika vain syntyi taloon. Heh, hänellä on kiva nimi, Rudy.
554412.jpg
Noh, nyt korjaantuu sekin. On nimittäin Ticon aika kasvaa siihen-jonka-nimeä-ei-mainita-ikävaiheeseen D:
554424.jpg
Ticosta kasvoi ihan kivannäköinen pikkupoika. Ei tähän oikein muuta keksi sanottavaa :>
554427.jpg
Paulille tuli paha nuhakuume. Sai sen tuholaisista, jotka ovat tulleet siitä, kun Tuure käy aina kaatamassa roskiksen >:( Juuh, yhdessä vaiheessa Pauli lyyhistyi maahan melkein ja olin aivan varautunut viikatemieheen.
554434.jpg
"Oi miksi minun tyttäreni tekee näin haisevia lapsia" Debby harmitteli. Ehkäpä siksi, kun eräs talipää ei viitsi edes tyttärenpojaltaan, Rudylta, vaihtaa vaippoja!
554439.jpg
Tico oppi helposti taitoja. Nytkin on jo puhuminen opeteltu.
554447.jpg
"Mitä ihmettä? Taasko olen raskaana! No, jospa se nyt olisi tyttö", Jade riemuitsi.
"Kyllä minulla niitä siittiöitä riittää!" Pauli huudahti talon toisesta päästä ja naurahti.
554449.jpg
Työssä käyminen oli Paulille rankkaa. Rassu nukahti töistä tultuaan sängyn viereen kun ei jaksanut edes hypätä vieressä olevaan sänkyyn. Voi pientä.
554458.jpg
Nyt alkaa sitten se Jaden neljäs ja toivottavasti viimeinen synnytys. Eipä tälle tontille enempää porukkaa mahtuisikaan. Ja nyt ole se tyttö!
554461.jpg
Ja vihdoinkin! Tällainen prinsessa tuli. Hänelle rakennettiin oikea prinsessan paratiisi. Nyt kun on tyttö talossa, pitää kohtelukin olla senmukaista. Ainiin! Nimi pitäisi varmaan kertoa. Hänen nimensä on Elle.
554472.jpg
Juuh, ja tämä herra sitten otti ja kasvoi. On nuorella pojalla ihan komea ulkokuori. Paitsi sivuprofiili nyt on mitä on. Ihana kiharatukka :)
554478.jpg
Ja oppi melkein heti kasvamisensa jälkeen kävelemään! Onpa hyvä oppimaan (Mahtimaidollahan ei ollut ollenkaan osuutta :D)
554483.jpg
Muistattekos vielä hänet? Niin, hän on Tico, kolmas Diffleyiden lapsi, ja päättipä kasvaa tässä Bartin entisessä huoneessa.
554485.jpg
Tällainen poika Ticosta sitten tuli. Juuri ulkonäön muutoksen jälkeen. Minusta ihan siedettävä.
554491.jpg
Rudylle ostettiin oma moottorikelkka-potta. Jos siinä vaikka onnistuisi oppiminen paremmin 8)
554494.jpg
"Elle se on äidin pikkuprinsessa! Niin, kuka on? Ja taitaapa Elle olla hajupommikin, niin!" Oi että Jade oli onnellinen kun sai vihdoinkin oman tytön.
554466.jpg
Ja hänenkin on pakko kasvaa joskus. Parhaiten se käy poskiansa pullistavan äidin kanssa. Niinpä niin...
554500.jpg
Tällainen tyttö Elle on sitten. Ihan kiva, mutta mistä tuo nenä on :D
554515.jpg
Monetkohan synttärit tässä osassa on ollut? En tiedä, mutta taas tulee yhdet lisää, kun on Rudyn aika kasvaa lapsi-ikään.
554517.jpg
Tällainen poika tuli. Minusta aika suloinen <3 :)
554516.jpg
Heti Ellen kasvettua hänelle alettiin pitää oppitunteja kävelystä, pottailusta sekä puhumisesta.

Älkää välittäkö jos tämä osa oli tönkkö tai jotain, koska olin aika uuvuksissa ja oli jotenkin pakko tehdä tämä osa nyt kun aikaisemmasta on niin paljon aikaa. Tämä saattoi kyllä olla huono, kun kasvettiin ja synnyttiin ja plää plää plää. Mutta toivottavasti tykkäsitte :) Kaikenlaiset kommentit tervetulleita! Huom. Teet sitä tai tätä, mutta älä kommenttia rustaamatta jätä :D Ja tästä osasta ei nyt kyllä tullut kamalan pitkä :( Muttaaa ei vaan ollut matskua.. :D