Noniin, viime osassa Jadelle ja Paulille syntyi kaksospojat, Bobo ja Milo. Täsä osassa nähdään heidän kasvuaan ja kenties kolmannen lapsen syntymä. Tämä osa kertoo pääosin kaksospojista.
529274.jpg
Pian kaksosten synnyttyä Jade alkoi tuntea vatsassaan vihlovaa kipua. Sitten heti perään hän juoksi vessanpöntölle ja alkoi tutustua siihen vähän enemmän. Olikohan hänellä kenties ruokamyrkytys vai olikohan hän raskaana? (jos on niin tulispa tyttö!)
529288.jpg
Bobo oli heti äitinsä suosikki.
"Sinusta tulee varmasti perijä! Olet ihana tumma poika, ihana söpöliinini! Veljesi ei yllä tosiaankaan tasollesi!" Jade, Jade, älähän nyt ole epäreilu! Toivottavasti annat tulevaisuudessa huomiota myös Milolle!
529304.jpg
Tietokone reistaili vähän väliä ja Pauli ei kerennyt oikein muuta tehdä kuin korjata sitä, mutta tietenkin hän hoisi myös kaksosia. Kaikkihan heitä rakastavat :)
529427.jpg
"Ohhoh! Taisimme saada lapsen!" Pauli ajatteli ääneen.
"Taisimmepa saada kaksi lasta, Pauli!" Jade huudahti vierestä. Miksi tuon Paulin pitää olla niin hidasälyinen? 529429.jpg
Debby totesi ettei häntä tarvittu, joten hänpä päätti mennä viimeisillä nuoruuspäivillään auringonottoon. Noh, kyllähän sitä kelpaa kun ei ole (omia) pieniä lapsia jaloissa pyörimässä.
529453.jpg
"Milo-kulta. Veljesi ei ole ollenkaan parempi kuin sinä. Kumpikin olette yhtä ihania. Äiti vain on vähän raskauden jälkeisissä houruissa..." Pauli selitti pojalleen. Hän on ainakin reilu.
529459.jpg
529461.jpg
Sitten koittikin jo kaksosten synttärit. Tulisipa heistä söpöjä taaperoita. Kaikki voi tietenkin kyllä muuttua teini-ikään mennessä... Niinkuin Nylen kohdalla kävi.. Katsotaanpa millaisia pikkuherroja tulonee.
529465.jpg529467.jpg
Tällaisia. Ojoiijoi, kun Bobo on söpis! <3 Onhan tietysti Milokin, jotenkin viattoman näköinen :) mutta tuo Milon nenä häiritsee..
529473.jpg
Pojat olivat heti parhaat kaverit. Bobo nyt tajusikin jotain tuosta leikistä, Milo kun vain pureskeli nukkejen jalkoja.. Hänestä tulee varmaan yhtä hömelö(söpöllä tavalla) kuin isästään. No, aika näyttää.
529478.jpg
Milo tajusi sitäkin enemmän omasta pehmonorsustaan. Aina kun kerkesi, oli tuon kimpussa. Hyvää opetusta isäksi *vinkvink*
529482.jpg
Siellä se kolmas lapsi sitten ilmoittelee tulostaan. Ole tyttö, ole tyttö! Miksi Paulilla on muuten noin pirullinen ilme?
529485.jpg
No mitäs? Jääkaappi tyhjä vai? Heti soittamaan ruokatilausta, Jade! Pitää sitä nyt olla ruokaa aina varastossa.
529487.jpg529490.jpg529492.jpg
Jade ja Pauli alkoivat heti opettamaan pojille tärkeitä taitoja. Pitää katsos saada mahdollisimman paljon niitä tavoitepisteitä ettei ne kokoajan valita huonosta kasvusta yms.
529504.jpg
Ainiin, Debbykin on olemassa... Hän oli tässä sivussa kasvanut vanhukseksi. Kovin pahaa rupsahdusta ei tapahtunut, hyvä niin. :)
529510.jpg
"Hei, katsos ne taisivat antaa meille pullon! Kumpis juo sen? Otetaanko kisa, kumpi kerkeää ensiksi?" Bobo lässytti veljelleen. Parhaat kaverit ovat parhaita kavereita :D
529515.jpg
Pauli tykkäsi maalata. Nytkin hän oli ikuistanut koko perheen lempielokuvan seinälle.(Ja erityisesti minun lempielokuvani :P Onko muita Totoro-faneja? Älkää luulko minua hölömöksi.. :D)
529517.jpg
Jaden lempipuuhaa oli edelleenkin kylpyammeessa leikkiminen (katso osa 3!)
"Ja nyt kuule opetan sinulle pikkuiselle, joka asut masussani, miten uidaan! Katsos näin haukotaan henkeä ja pullistetaan posket ja vispataan käsillä! Ymmärsitkö?" Jade tulkitsi potkaisun myöntäväksi vastaukseksi.
529539.jpg
Yksi huono puoli kaksosissa - huutavat samaan aikaan. Eivät kyllä niin pahaa lajiketta kuin Jade ja Bart aikoinaan...
529548.jpg
Ja täällä vaan kasvetaan. Bobo on aika nopea, kasvanut jo, kun veli aloittaa seremonian.
529552.jpg
Tämmöiset pojat tuli. Bobo vetää tässäkin ikävaiheessa pidemmän korren. Milon naama nimittäin on aivan litteänpuoleinen sivuprofiilissa...
529559.jpg
Ja sitten alkoi se kolmannen lapsen ulostulo, aina niin tuskallinen tuo synnytys. Taas samalla paikalla synnytti, koska heräsi taas aivan kesken unien! No, parempi silloin kuin ei milloinkaan.
529564.jpg
Ja tällaisen vihreäsilmäisen ja ruskeahiuksisen peukkuja näyttävän vauvan Jade ja Pauli saivat (Latasin muuten uudet korvaavat silmät. Paremmat?) Mutta nimen ja sukupuolen saatte tietää vasta ensijaksossa, arvauksia saa laittaa! Vauva ajattelee:
"Tsemppiä teille sukupuolen arvauksessa!"

Niin, tosiaan. Saa arvata onko tuo vauveliini tyttö vai poika. Tämä oli nyt tällainen aika mini(?)jakso, kun piti tehdä aika nopsasti ja muutenkin. En oikein meinannut kuviakaan löytää, toivottavasti edes tykkäsitte.. :D