Niin, viime osassa nähtiin, kun tuure, Debyn tuleva aviomies muutti taloon. Tässä osassa näemme toisen sukupolven aloituksen.

Minulla ei ole kuvaa siitä, mitä tavaroita Tuure taloon toi, mutta hän toi poreammeen, uunin, ulkoflamingon ja auringonkukan. Ihan kivasti niistä rahaa sai.
471104.jpg
Mutta Tuure! Taidat olla liian äkkipikainen kun pyydät Debbyä kihloihin! Niin (kauniisti!) hän lausuikin nuo sanat, mennäänkö kihloihin, niin kävi näin...:
471113.jpg
Rukkaset! Kuinka sinä, Debby, voit olla noin tunteeton häntä kohtaan!(Huh, kesti pari tovia miettiä mikä lause tuohon kävisi) No, Tuure, älä lannistu, aina ei voi voittaa.
471117.jpg
Hei, mitä nyt?
471119.jpg
Ai, toinen sukupolvi se siellä vaan ilmoittelee tulostaan. :) Kohta tulee ihania tassuttelevia pikkujalkoja taloon.. <3 Debby on muuten töissä lainvalvontauralla, koska sai potkut kampanjatyöntekijän virasta. Hän näytti vain iloiselta potkut saadessaan.. No kaipa se sitten on hyvä näin, hänenhän elämäntoive on lainvalvontauran huippu. :) Joo, se piti kertoa, että kun vastasin urakysymykseen väärin Tuurella, perheen varoista väheni 25000! Eli nolla simoleonia, mutta onneksi Tuure tuli pian töistä kotiin ja päälle tuhat simoleonia saatiin tilille :)
471125.jpg
No, sittenhän sitä päästiin kihloihin. Tuure oli hämmästynyt, mutta iloinen.
471129.jpg
Ja heti perään naimisiin! Ei kehdattu pitää mitään suurempia juhlia, eihän heillä paljoa tuttujakaan ollut. ihan kolmestaan ne juhlat pidettiin (Huom. vauva mahassa on se kolmas.. :D)
471136.jpg
Ja sitten se oli jo menoa! Tuure nukkuu tuossa viereisessä sängyssä. Ärh! Sellaisia ne miehet ovat.. Eivät kehtaa ensimmäisen lapsensa syntymää katsoa! Hohhoijaa.. Joo, simit ovat aika rajuja kun päät menevät seinien läpi, mutta pysyvää aivovammaa ei ainakaan ole ilmennyt Debyllä.
471140.jpg
Pian äidin käsillä lepäsi pienoinen tyttö, jolle annettiin nimeksi Jade. Oij, peri äitinsä silmät ja mistäköhän tuo hiustenväri on tullut? Debyllä on mustat hiukset ja Tuurella ruskeat.. :O
471149.jpg
Jade oli hyyviin vaativa vauva. Kun kerkesi vaihtaa vaipat ja laittaa kehtoon ja keretä itsekin nukkumaan, piti heti herätä leikittämään ja hellimään tyttöä. Sitten kun sen oli tehnyt, piti mennä syöttämään, taas kun kerkesi sänkyyn. Toivottavasti seuraava(t)(?) lapset eivät ole näin vaativia! Ja Tuure kun ei vielä haluaisi vaihtaa niitä vaippoja.. murr..
471155.jpg
Mitäh?! Toinen vauva tulossa taloon, eikä Jade ole vielä edes taaperoiässä! Voi ei.. (Tuo on se toinen pyöristys, ekasta ei ole kuvaa..)

Ensi osassa näemme Jaden kasvamista ja toisen lapsen syntymän, odotetaanpa innolla onko toinen lapsi tyttö vai poika. Kommentoikaahan. Risut ja ruusut tervetulleita!