Jouh, olen taas pelannut tämän Diffleyn 9. osan :) Nykyselläänhän talossa asustaa kantaäiti Debby, hänen tyttärensä Jade, Jaden mies Pauli ja heidän lapsensa nuorimmasta vanhimpaan, Elle, Rudy, Tico, Bobo ja Milo.
577954.jpg
Tämä sopii niin hyvin aloituskuvaksi :'D! Perheen pieni prinsessa sai hyvin paljon huomiota. Koko ajan oltiin hoitamassa..
577959.jpg
Perheen pojat jakautuivat kaverisuhteissaan näin: Bobo ja Milo, Rudy ja Tico. Onhan nuo vähän samannäköisiä, mutta näkisittepä Ticon teininä.. Ja Milon.. Tässä osassa ne nähdään :>
577965.jpg
577968.jpg
Mutta toisaalta, kun Rudyn piti tehdä esim. läksyjä, niin Milo ja Tico olivat kuin paita ja peppu. Bobo jäi usein yksin ja oli surullinen (mutta söpö jotenkin tuossa alemmassa)
"Hei! Haetaan maalit ja maalataan Bobo kiireestä kantapäähän! Jooko?" Bobo ehdotti Ticolle.
"Kiinni veti!" Tico innostui.
"Pelastaisipa isä minut täältä.." Bobo mietti.
577971.jpg577973.jpg
Sen siitä saa, kun menee korjailemaan jätepursutinta taidoitta. Onneksi selvittiin vain säikähdyksellä ja kärventymisellä..
577977.jpg
Jade halusi muuttaa tyttärensä hiuksia vähän siistimmiksi. Nyt hän on koko perheen pieni enkeli.
577985.jpg
Ömh.. Mitä? Ai, Pauli se vain breikkaa Debylle. Näyttää kyllä aivan joltain muulta.. Pauli lopeta ennenkuin Jade huomaa! Piti muuten laittaa heijastukset pois päältä ja sen mukana lähti sitten peililattiat, eli  niitä ei sitten varmaankaan enää nähdä, koskapa pelini oli niin hidas silloin kun oli heijastukset päällä..
577993.jpg577994.jpg
Pojat päättivät sitten kasvaa. Nyt tiedätte, mitä tarkoitin, kun sanoin että näkisittepä Milon ja Ticon teineinä. Tässä on toinen rumilus. Nenä, kammottava. Milo --> suoraan yliopistoon. Bobo ei ole niin paha. Oikeastaan ihan kiva, mutta mitkä ihme rupsahdusviivat noilla poskilla on? Milolla taitaa vielä joku vamma olla tuossa toisessa silmässä...
577999.jpg
Oli myös kuopuksen, Ellen, aika kasvaa. Toivottavasti tulisi kaunokainen.
578002.jpg
Tällainen tuli. Muodonvaihdoksen jälkeen. Elle rupesi himoitsemaan kauheasti mustaa väriä. *Sen huomaa*   '-'
577997.jpg
Jade & pojat menivät pienelle yöuinnille. Toiset kohottivat kuntoaan, kun Tico vain kelluskeli.
577998.jpg
Pikkuveli tuppasi aina mahtailemaan veljelleen. Tässä vaiheessa muuten sanon(jos en ole muistanut sanoa), että kaikilla, paitsi Bobolla on sama luonne, Bobon tavoite on nautinto, elämäntavoite on ammattina: ammattimainen juhlavieras. Milon elämäntavoitetta en muistanut katsoa, koska poika häipyi yliopistolle, eikä varmaan koskaan näyttäydy. (tai no ehkä joskus) Milolla on mammonatavoite.
578007.jpg
Mitä ih-met-tä?!?! Mitä nuo ovat oikein menneet touhuamaan? Minulla ei ollut tällainen aikeissakaan! Ainiiiin! Voi minua tyhmää, pelasin kerran äänettömänä, ettei äitini herää(oli jo nukkumassa) ja sitten laitoin ne pelehtimään, koska en ajatellut että siitäkin voi tulla raskaaksi. Enkä tietenkään kuullut sitä ääntä kun äänet oli pois :/ Noh, sen kanssa on elettävä, on ainakin monta perijäehdokasta (joista pois on ainakin yksi)
578009.jpg
Bobo ainakin oli hyvin iloinen tulevasta lapsesta.
"Onkohan se tyttö vai poika? Mitä luulet? Olisiko hyvä nimi: Phyllis tai Gypsy?" Bobo leperteli.
"Muistahan sitten, poika kysyä minulta neuvoa, kun olet miettimässä omille lapsillesi nimiä..." Jade naurahti.
578046.jpg
Vihdoinkin Ticolle kymppi! On sitä odotettukin! Jeah, good boy, good boy!
578059.jpg
Voeh, tämä poika on tullut äitiinsä..  Kaku ei poika aloittanut jo lapsena tätä  leikkiä, toisin kuin äitinsä..
578005.jpg
*Plumps*
"Mitääääh? Olenko muka raskaana? Mistä lähtien?"      Käytä aivojasi, tollo!
578075.jpg
Eräänä yönä, hiljaa, kun kaikki olivat jo nukkumassa, Bobo päätti tehdä eräänlaisen pilan...
578085.jpg
...KISSA?!?! Bobo hei! Ei me näin sovittu! Nyt meni kyllä vähän yli hilseen. No, itsepähän selittää muille talossa asuville. Antoi muuten poikakisulle nimen Storm.
578011.jpg
Ja tällainen kokoontuminen oli osalla perheestä. Nimittäin kuudennen lapsosen syntymä. Elle hyvin ymmärtäväisenä katselee :)
578013.jpg
Taas tuli tyttö, sai nimen Jojo. En pysty parempaan, en en. Nimenannosta kun on kyse.
578073.jpg
Niin, kuka on iso poika jo? Tico se sitten päätti kasvaa teiniksi, ihan tuosta vaan. Tämä on sitä samaa luokkaa, kuin Milo, sitä rumilus-luokkaa. Phöllölllölh.. Tico matkustaa siis Kampukselle.
578088.jpg
Kyllähän niitä Bartinkin jälkeläisiä näkee. Tämäkin rumilus tuli tännee Rudyn mukana koulusta.. Percy siis, Bartin keskimmäinen poika (ks.osa 6. loppuosa, Mitä heille tapahtui?)
578101.jpg
Bobo oli innokas hoitamaan Jojoa. Koko aika oli hoitamassa ja syöttämässä. -ainesta perijäksi :D-
578123.jpg
Ja kerran Jojonkin oli aika kasvaa. Taaperoksi nääs. Synttäriauttajan viran sai suorittaa Debby, joka varmaan pääsee hengestään, tai ainakin tuollaisella puhkumisella.
578129.jpg
Tämmöinen prinsessa tuli Jojosta. Jotenkin aika söpö, mutta sivusta on niin littuna kuin olla ja voi. Yritän päästä pois siitä seuraavassa sukupolvessa. En nimittäin haluaisi mitään litteänaamaisia lapsia. Luonne on sitten sama kuin kaikilla muilla, paitsi Bobolla.

Tähän onkin hyvä lopettaa :) Ensi osassa varmaankin tapahtuu kasvua, ja jotain muuta. Kommentointi on jopa sallittua. Heido ensi osaan!