Nonniin, täällä on toinen legacyni, Diffley. Yritän kirjoitella uusia osia mahdollisimman nopeasti. Eikun vaan asiaan!
466822.jpg
Tässä on sukuni kaunis kantaäiti Debby Diffley. Hän on perhetavoitteinen rapu, joka pitää mustatukkaisista, silmälasipäisistä miehistä, joka ei mielellään olisi vampyyri. Hän haluaisi mahdottomasti olla terästitaaninainen, joten se on hänen elämäntoiveensa. Hänen luonteensa näyttää tältä:
S/S:6 
U/M:4
L/T:5
V/L:5
M/K:5
466826.jpg
Tällaisen tönön Debby sai rakennettua. No, siellä on perustavarat,sänky, jääkaappi, uuni, työtaso, kirja, lavuaari, suihku ja vessanpönttö.
467690.jpg
Joo.. Tällaisen miehenkö kanssa pitäisi sukupuuta perustaa..Ei onnistu nyt. Kävin kolme paikkaa läpi ja viimeisellä kerralla vasta löytyi se oikea.. Sen näätte seuraavasta kuvasta. Ei silläkään kyllä mitkään parhaat geenit ole.. <^.^>
467727.jpg
Tässä se on, suvun ensimmäinen mies(Heh, tietenkin), Tuure Hovi, (Heti tuli mieleen se ihme Tittelintuure),jonka etsimisessä meni toodella kauan. Ihanat pusuhuulet :>
467733.jpg
Ja sitten vietettiinkin jo treffejä. Oijoi, niistä tuli oikeat unelmatreffit! (Psst. Paljastan, Tuure muutti Diffleyille treffien aikana. Hän on ammatiltaan väärentäjä, toi mukanaan taloon 12000$)
Tuuren taidot:
Ruoanlaitto:1
Mekaniikka:7
Karisma:1
Kunto:6
Logiikka:0
Siivous:2
Tuuren luonne:
S/S:2
U/M:3
L/T:9
V/L:7
M/K:4 Hän on jousimies, tietotavoitteinen, pitää puna-ja mustatukkaisista naisista, inhoaa vaaleita hiuksia. Elämäntoive on sairaalanjohtaja.

Tämä oli nyt tällainen miniosa, en ole pidemmälle edes pelannut, joten jatkoa tulossa ehkä vielä tänään.