Joo, viides osa lähdössä käyntiin. Tämä osa on hyin, hyvin dramaattinen, joten jotka eivät halua lukea draamaa, kääntäköön toiselle kanavalle.

Ensinnäkin kerron ne Nylen luonnepisteet:
S/S:3
Y/M:4
L/T:10
V/L:10
M/K:7
Enkä varmaan kertonut Jaden tavoitetta. No, se on suosiotavoite (yyh) En muista elämäntoivetta. Jade pitää ruskea- ja punahiuksisista miehistä, joilla ei saa olla hajuvettä.
502988.jpg
Dramaattinen jakso alkaa huvittavalla kuvalla. Draama on vasta loppujaksossa. Tuure syömässä. Oli pakko laittaa tämä ^^
502994.jpg
Nyle oli kova poika leikkimään. Älähän tipu sinne lootaan, Nyle!
503004.jpg
Nyleä kyllä hemmoteltiin ja hoidettiin PALJONPALJON enemmän kuin muita perheen lapsukaisia.
503015.jpg
Hänelle ostettiin kaikki viimeisimmät trendilelut...
503020.jpg
...häntä opetettiin tekemään asioita ahkerammin kuin muita. (Nylen häijy ilme vaan kertoo, että hän taitaa käyttää kävelytaidon johonkin.. No, epälailliseen.
503023.jpg
Hänellä oli luksuspalvelut... Ihana syömämies tämä herra. Söpis.. <3
503025.jpg
Mutta nyt sen lellipennun on aika kasvaa lapseksi. Sori, menee vähän lujaa vauhtia tämä jakso! Toivottavasti ei tulisi kauheita geenejä tälle pikkumiehelle, koska hyvinkin voisi olla perijä!
503030.jpg
Lennä, lennä, raketti, lennä kuuhun!
503208.jpg
Tällainen poika tuli! Ihan kiva. Alanaama muistuttaa isää (Meinasin kirjoittaa alapää. En edes tajunnut virhettäni, ennen kuin esikatselin viestin :D)
503049.jpg
Leikkisyys jatkui lapsi-iässäkin. Noh, mikäpäs siinä, kun on kaikki pelit ja vehkeet!
503099.jpg
"Kun olen teini, menen yliopistoon ja valmistun ja minusta tulee perijä!" Nyle innostui. En nyt ole tuosta valmistumisesta ihan varma, simeistäni 99% valmistuu yliopistossa... Mutta tuo perijäjuttu voi käydä toteen.
503112.jpg
"Jaa, ei kiinnosta! Minäpä matkustan laivalla Jaden kanssa mahdollisimman kauas sinusta ja perheestäsi. Vain äidin ja isän luona käyn!" Bart puolusti itseään. Tällaiset kinat olivat arkipäivää Diffleyillä.
503124.jpg
Tuure osti perheelleen vaaleanpunaisen ikiihanan naisten pyörän...
503147.jpg
Nylelle muuten tuli tällainen huone. Tässäkin asiassa kuopus on hemmotellumpi kuin muut lapset. Kyllä ottaisi minuakin pattiin, jos olisin Jade tai Bart!(No, onhan Jadellakin hieno huone, vaikka itse sanonkin. Kyllä minullekin semmoinen sänky kelpaisi :) Bartin huone on aika... No, sanotaan vaikka.. Keskeneräinen... :D)
503153.jpg
Kylpyamme reistaili aika usein. No, onneksi oli osaava mies talossa.
503166.jpg
Vihdoin tuli kymppi kotiin! (kolmantena koulupäivänä) wheppee! (wipii)
503271.jpg
"Tiesittekö muuten, että äiti yleni passipoliisiksi?" Nyleppi selitti. Kova poika puhumaan.
503275.jpg
Joo, juuri kun veljekset alkoivat päästä juttuun, Bartin oli aika kasvaa ja lähteä yliopistoon... Eli vain pikku-Nyle jää vielä viideksi päiväksi kotiin. (Debyn lempiasu on muuten tuo alusasu, ei luovu siitä koskaan :D)
503281.jpg
Tällainen teini... Muuten ihana, mutta nuo silmät!! Aika söpö kumminkin.(ihan varmasti)
503291.jpg
Tällainen poika PIENEN uudistuksen jälkeen. Meneeköhän kaupaksi tytöille? :)
503302.jpg
Ja heti soittamaan yliopistolle. Sai 9,5:en todistuksestaan 1000 simoleonin stipendin. Tämäkin lapsi meni tkasiin ajatellen ITSEÄÄN...
503308.jpg
Tästä herrasta ne dramaattisuudet alkaa. Tuure ei pitkään aikaan ollut huomioinut Debbyä, joten Debby etsi sitä muualta. Huom. Tuure ON töissä,MUTTA Nyle nukkuu omassa huoneessaan! Toivottavasti se ei herääää!!
503311.jpg
Ja tästä rouvasta ne jatkuu! Syy siihen, että ei huomioinut Debbyä, oli siinä, että Tuure oli huomannut Debyssä jotain outoa, ja suvaitsi sitten tämän, että LASTENHOITAJAN kanssa tapaillaan, ja vielä ikivanhan sellaisen kanssa! Ja tämän KARIN KASSILAn Tuure pyysi kotiinsa asumaan!! Joo, selitykset Debylle olisivat tällaiset: No kun ajattelin, että pitkäaikainen lastenhoitaja olisi paras vaihtoehto.. Katsotaanpa, miten Tuuren käy, kun rakastettu asuu samassa talossa...
503315.jpg
Näinhän siinä käy! Yht'äkkiä Karin vaan tuli ja suuteli Tuurea, eikä Tuure tietenkään voinut vastustella. Tätä se yritti selittää myös Debylle, mutta ei onnistunut.
503336.jpg
"Miten sinä voit tehdä tämän minulle ja eritoten LAPSILLE!?! Vielä MINUN kodissani! Tuon kamalan ikivanhan järkäleen kanssa?!!?!?!!?!?!??!!? HÄPEÄ!"  Debby raivosi. Karinilla tämä tilanne juuri näytti olevan mielessä. Eli hän juuri toivoi tätä, että saisi tuon komean nuoren miehen itselleen tuolta kauniilta nuorelta naiselta, kun ei muuten ketään saa.
503333.jpg
"Mutta enhän minä voinut sille mitään!" Tuure yritti. "Vai et voinut! PAH!"
503350.jpg
Häivy Bartin huoneen ikkunasta ULOS täältä!!"
"Mutta... Mutta..."
"HÄIVY SILMIENI EDESTÄ! MENE KAUAS POIS EN HALUA NÄHDÄ SINUA IKINÄ! TAJUATKO?! EN IKINÄ IKINÄ IKINÄ!! ENKÄ ANNA LASTEN TAVATA SINUA IKINÄÄÄÄ!"
Ja niin Tuure lähti. Kauas pois. Hänestä ehkä kuullaan vielä...
503370.jpg
"Ja mitä sinunun tulee... Häivy täältä! Tämä ei ole sinun kotisi!"(Joo, leikkikää, että tuo tehdas on koti)
"Jaahas! Kyllä tämä on ihan minun kotini, koska Tuure pyysi minua täällä asumaan!"
"Et sinä voi noin vain tänne jäädä! Nyt äkkiä! Häivy! H-Ä-I-V-Y! Tuurekaan ei asu enää täällä!"
503372.jpg
Ja pian sen jälkeen olikin jo Nylen aika kasvaa teiniksi. Kyllähän hän itki eron puolesta, mutta se unohtui kun äiti lohdutti ja kertoi millainen isä on.. Ei varmaaan ole kiva synttärilahja, kun vanhemmat eroavat...
503378.jpg
Ja tällaisena söpönä teininä heti soittamaan ylipistolle, ja matkaamaan sinne mukanaan 1000 simoleonin stipendi kympin todistuksesta. Hei hei lapset, nähdään pian!

Ensi osa kertoo yliopistoelämästä sekä varmaan Debbyn yksinäisestä elosta.